top of page

Hege tok med ponniene på kjørekurs

Mens mange av våre medlemmer har vært på stevner sist helg så tok Hege Aasdokken med seg ponniene til Starum på kjørekurs!!

Hege skriver : Denne helgen har jeg og ponnigutta mine; Angel Picasso og Angel Skinfaxi, vært på kjørekurs på Starum igjen.

Som vi har kosa oss!

Instruktør Simon Lande er i mine øyne helt super å kjøre for, og Starum er et veldig hyggelig sted å være på kurs

Vi har vært ekvipasjer på alle nivå, helt fra meg som fortsatt anser oss som under innkjøring, til konkurransekusker på div nivåer.

Jeg har fått masse å jobbe videre med, og gleder meg allerede til nytt kurs til høsten. Hjemme kjører jeg jevnlig for Tommy Løvberg, og han er til fantastisk hjelp med å få gode kjøreponnier ut av de to «lykkepillene» mine. Hvis det er flere i klubben som holder på med kjøring, hadde det vært fint å høre fra dere. Kanskje vi kan få til et kurs/trening i regi av klubben i år


Ta gjerne kontakt med oss om du driver med kjøring eller ønsker å begynne med det så kan vi sette dere i kontakt med Hege som veldig gjerne har lyst til å arrangere kjørekurs i regi av klubben!!


Comments


bottom of page